Independentul® de Constanta

Constanta – cosmopolita, controversata, iubita, injurata…

Primaria Navodari vede apa in culori… politice

Posted by admin® pe aprilie 2, 2008

Un comunicat al biroului de presa din cadrul Primariei Navodari anunta sistarea furnizarii apei potabile in locuintele navodarenilor din Peninsula, concluzionand – probabil la sugestiile primarului Tudorel Calapod, care nu si-a declinat identitatea prin semnarea instiintarii – ca locuitorii din Peninsula Navodari „sunt victime ale razbunarii politice”.

In fapt, din nota razbate disperarea unui edil care simte ca pierde teren in fata electoratului si crede ca-l poate recastiga prin asemenea tertipuri.

Campanie de victimizare

     Ascunzandu-se in spatele unei campanii de victimizare, in incercarea de a-si face o imagine favorabila in fata cetatenilor, Primaria Navodari acuza RAJA de razbunare politica (?!). „Ne exprimam regretul ca o institutie care se vrea publica – Primaria Navodari si care ar trebui sa vina in interesul cetatenilor, in loc sa incerce rezolvarea unei situatii aparute, se ascunde in spatele unei campanii de victimizare, in incercarea de a-si face o imagine favorabila in fata cetatenilor care nu peste mult timp vor merge la vot”, a declarat purtatorul de cuvant al societatii RAJA, Irina Oprea. De altfel, RAJA Constanta este un prestator de servicii ca oricare altul, iar nerecuperarea debitelor si lipsa incasarilor pentru serviciile furnizate, aduce grave prejudicii societatii, punand in pericol existenta serviciilor de alimentare cu apa si canalizare de la nivelul intregului judet. Ca orice unitate prestatoare de servicii catre populatie si RAJA Constanta depinde de furnizorii sai. Ca atare, lunar, RAJA trebuie sa achite contravaloarea facturii de energie electrica, factura care se ridica la aproximativ 20 miliarde lei. In caz de neplata a acestei facturi, Regia risca sa fie debransata de la sistemul de alimentare cu energie si va fi nevoita sa-si sisteze activitatea, nu numai in Navodari, asa cum lasa de inteles Primaria Navodari, ci in tot judetul, indiferent de culoarea politica a consiliilor locale. Irina Oprea a aratat ca RAJA nu incearca decat sa protejeze interesele a sute de mii de cetateni abonati, care ar putea sa ramana fara apa din cauza unor rau-platnici. Aceasta debransare a fost ultimul pas dintr-un lung sir de incercari nereusite de a-i determina pe consumatorii din zona Peninsula sa intre in legalitate si sa achite contravaloarea serviciilor de alimentare cu apa potabila prestate de catre RAJA Constanta. „Apa potabila, la fel ca si energia, painea si toate celelalte, se plateste. Ba mai mult, painea se achita pe loc, la un pret bine stabilit, fara nicio amanare, asa cum a facut RAJA Constanta in cazul situatiei din zona Peninsula Navodari”, a conchis purtatorul de cuvant.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: