Independentul® de Constanta

Constanta – cosmopolita, controversata, iubita, injurata…

Cetatenii duc taxa auto in Parlament

Posted by admin® pe Aprilie 1, 2008

Cetatenii isi vor putea spune punctul de vedere cu privire la noua formula a taxei auto in cadrul unei audieri publice, organizate de Academia de Advocacy, la solicitarea Guvernului, urmand ca, in urma audierilor, organizatia sa inainteze Executivului un set de recomandari cu privire la taxa.     

Proiectul de act normativ va fi supus audierii publice in data de 10 aprilie, la ora 11.00, la Palatul Parlamentului. Comisia de initiere (formata din reprezentanti ai Guvernului) si comisia de experti ai Academiei vor asculta punctele de vedere ale cetatenilor. Fiecare cetatean are dreptul sa vorbeasca maximum trei minute. Cei care vor dori sa ia cuvantul in cadrul audierii publice trebuie sa depuna o depozitie scrisa, de maximum trei pagini, la comisia de initiatori. Comisia de experti va face o sinteza a audierii publice, in termen de doua saptamani de la incheierea audierii, iar documentul va contine opiniile majoritare si pe cele minoritare, concluzii si recomandari pentru Executiv. Toate depozitiile, atat scrise, cat si orale, dar si sinteza audierilor vor fi publicate online. Toate documentele necesare pentru desfasurarea audierii publice vor fi afisate la adresa ww.taxapoluare.audieripublice.ro, astazi, 1 aprilie: proiectul de act normativ privind taxa auto, nota de fundamentare, motivatia audierii publice, un studiu comparativ privind taxele auto din statele U.E. si membrii comisiei de experti care vor face audierea publica.

Reclame

2 răspunsuri to “Cetatenii duc taxa auto in Parlament”

  1. varlan tudor said

    afara tariceanule ai tara la dezastru

  2. Ovi Dogar said

    Gasiti un calculator simplu pentru a determina cat veti avea de platit taxa dupa 1 iulie 2008 aici: http://www.vipcar.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: