Independentul® de Constanta

Constanta – cosmopolita, controversata, iubita, injurata…

Finala Cupei „Hagi” la Constanta

Posted by admin® pe martie 28, 2008

Cupa „Hagi Vodafone” este cea mai importanta competitie fotbalistica la nivel de copii si juniori din Romania, intrecere la care pot participa copiii cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani. Intrecerea se va disputa in toata tara, care va fi impartita pe sapte zone, fiecare avand cate sase judete.

     Fiecare judet va avea cate o reprezentanta, care va fi aleasa de Asociatia Judeteana in urma unui turneu preliminar. Turneele finale ale celor sapte zone se vor disputa la Cluj-Napoca (28-30 martie), Jimbolia (4-6 aprilie), Iasi (11-13 aprilie), Galati (18-20 aprilie), Campulung Muscel (2-4 mai), Brasov (9-11 mai), Bucuresti (16-18 mai). Finalistele fiecarui turneu vor fi calificate direct in marea finala de la Constanta, turneul fiind programat intre 25 mai si 1 iunie, si unde Hagi va invita alte doua echipe. Campioana turneului va castiga o excursie alaturi de Hagi la un meci important din Europa si un stagiu de pregatire de zece zile in Romania.
Gheorghe Hagi s-a declarat extrem de fericit, pentru ca, in acest an, va avea loc prima editie a Cupei „Hagi Vodafone”, competitie destinata copiilor: „Mi-am dorit sa fac mult un campionat pentru copii, pentru ca primul la care am participat a fost unul numit Cupa «Cravatelor Rosii». Aceasta competitie creeaza entuziasm si placere. A venit timpul sa intorc ceva fotbalului pentru ca si el mi-a dat mie mult”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: