Independentul® de Constanta

Constanta – cosmopolita, controversata, iubita, injurata…

Consilierul Maftei sesizeaza abuzurile primarului Iorgus

Posted by admin® pe martie 26, 2008

Situatia din Consiliul Local Municipal Mangalia nu a fost detensionata, in pofida numeroaselor incercari si concilieri venite din partea membrilor C.L.M. Numeroase au fost si semnalele de alarma trase de presa constanteana, in speranta ca macar institutiile abilitate cu stabilirea ordinii si aplicarea legii sa ia atitudine.

Pentru ca nici din aceasta directie nu s-a miscat nimic, consilierul local independent revine, de aceasta data cu o scrisoare deschisa, adresata nu numai primarului Zanfir Iorgus, ci si organelor abilitate, pe care le sesizeaza si pe aceasta cale.

Scrisoare deschisa

Catre
Primarul municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus,
Comandantul Politiei municipiului Mangalia,
Presedintele Judecatoriei Constanta,
Procurorul-sef al Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia

    Subsemnatul Florin Maftei, in calitate de consilier local independent in cadrul Consiliului Local Municipal Mangalia, sustinut de un numar insemnat de cetateni ai municipiului, protestez impotriva modului prin care primarul Mangaliei, Zanfir Iorgus, a inteles sa protejeze ordinea de drept in municipiul Mangalia.
Astfel, primarul Zanfir Iorgus a organizat un grup armat, format din membri ai lumii interlope, mai precis – din membrii clanului RAIM, folosit pentru intimidarea oamenilor de afaceri din Mangalia. Clanul RAIM ameninta oamenii de afaceri care nu sustin politic si financiar actiunile ilegale ale lui Zanfir Iorgus.
Este de notorietate faptul ca ultimele patru sedinte ale Consiliului Local Municipal Mangalia au fost conduse de interlopul Raim Mustafa, care, desi nu avea nicio calitate in cadrul C.L.M., a incercat (probabil mandatat de primarul Zanfir Iorgus) sa intimideze consilierii pentru a lua hotararile in interesul personal al lui Zanfir Iorgus.
Totodata, alaturi de semnatarii protestului, sunt surprins de atitudinea institutiilor abilitate, care – in loc sa aplice legea pe plan local – prin deciziile luate au musamalizat activitatea infractionala a clanului RAIM, aflat sub directa tutela a primarului Zanfir Iorgus.

–––––––––––––
Consilier local independent,
Florin Maftei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: