Independentul® de Constanta

Constanta – cosmopolita, controversata, iubita, injurata…

Conturile „Bingo Star“ au secat

Posted by admin® pe octombrie 2, 2007

Ilegalitatile la „Bingo Star“ par sa nu se mai sfarseasca. Documente ce vor fi puse la dispozitia anchetatorilor atesta faptul ca inregistrarea defectuoasa in evidentele contabile sustrage peste 10 miliarde lei vechi de la plata catre stat a firmei. Nici megapremiile puse la bataie nu au niciun fundament. In luna decembrie a anului 2006, mai precis in zilele de 24, 25, 26, in sala „Bingo Star“ s-au jucat partidele speciale cu premii totale de 100.000.000 lei vechi. De asemenea, „smecheria“ s-a repetat si in luna ianuarie 2007, cand, in zilele de 24, 25, 26, 27, s-au jucat premii de sute de milioane la partidele gratuite. Aici intervine o alta poveste a marlaniilor de la „Bingo Star“: cartoanele gratuite pentru partidele speciale sunt repartizate jucatorilor alesi cu atentie de patron. Cu toate ca puterea acestora este mica, totusi lor le revin zeci de cartoane. Are grija Dumitru Ghita de aceste lucruri! Pe acest considerent, restul jucatorilor care investesc sume importante de bani renunta la serviciile „Bingo Star“.

De unde toti acesti bani? Automat, cand isi permiti asemenea reprize de joc, conturile dau pe dinafara de bani. In realitate, contul „Bingo Star“ este aproape de 0 sau, mai bine-zis, sec. Fabuloasa suma de 940 milioane pe care Dumitru Ghita, patronul „Bingo Star“, o tot anunta pe panoul de joc al salii nu este altceva decat un fals. Colosala suma are menirea de a ademeni oamenii la joc, atrasi fiind de castigurile substantiale. In realitate, societatea condusa de Ghita nu are de unde sa acopere sumele anuntate. Nu exista acesti bani in cont. Si totusi, banii oferiti jucatorilor trebuie justificati. Sa poata face asta, oare, Dumitru Ghita? Din surse proprii am aflat ca administratorului „buclucas“ ii cam plac imprumuturile. Toate sumele de bani ascunse in spatele jocului de bingo provin din imprumuturi. Si ce mai imprumuturi, avand in vedere ca unii clientii ai salii „Bingo Star“ se plang de faptul ca l-au imprumutat pe Dumitru Ghita cu sume de bani pe care nici in ziua de azi nu i-au putut recupera. Li se tot promite ca in luna octombrie a acestui an, dupa lungi tratative, li se vor da inapoi banii. Cum justifica Dumitru Ghita acesti bani in momentul unui control? Sau domnul Ghita nu serveste asa ceva? Tindem sa credem acest lucru, avand in vedere faptul ca, in 11 ani de activitate, „controalele“ au calcat pragul institutiei de numai 6 ori maximum. Ciudat, in conditiile in care, in cazul altor unitati de profil, controalele curg garla. Avem convingerea ca organele abilitate vor descinde in hartogaraia institutiei.

Ghita invincibilul
Cam umbla vorba prin oras ca patronul de la „Bingo Star“ este invincibil. Nu ca ar fi vreun soi de robot imbatabil, insa acesta se lauda mai pe peste tot cu relatii „sus-puse“ si cu bani garla. Relatiile nu le cunoastem, dar pentru ele exista lege, ca doar toti suntem egali in fata magistratilor, iar despre bani nu se stie nimic, avand in vedere faptul ca in conturi bate vantul. Sa fie Dumitru Ghita atat de bazat incat sa fenteze legea dupa pofta inimii? Rugam autoritatile sa verifice informatiile. Este greu de crezut ca un om poate avea la picioare si clientii, si autoritatile, si magistratii. Si, daca totusi la Constanta nu este nimeni destul de capabil si onest sa purceada verificarile, atunci pentru asta exista Bucurestiul. Avem increderea ca acolo se vor limpezi apele. In schimbul banilor pe care cetatenii ii lasa in „buzunarul“ „Bingo Star“, au dreptul la un joc cinstit si fara mismasuri. Fara ca participantii preferati ai lui Ghita sa aiba parte de cartoane cumparate de insusi Dumitru Ghita. Fara ca sansa sa le fie furata de jucatori care (alesi fiind de Ghita) sa castige partidele speciale datorita numarului mare de cartoane daruite „cadou“.

Lian VACARENCU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: