Independentul® de Constanta

Constanta – cosmopolita, controversata, iubita, injurata…

Aghesmuitul Ghita

Posted by admin® pe Septembrie 24, 2007

Acuzatiile grave pe care patronul „Bingo Star“, Dumitru Ghita, le-a adus administratorului „Bingo Cristal“, Alexandru Tomic, par sa-si fi gasit nasul. Inarmat cu dreptatea, Alexandru Tomic s-a adresat legii, care a decis. Vreme de mai bine de un an, administratorul „Bingo Cristal“ a incercat sa le demonstreze magistratilor ca este nevinovat. Si a reusit! In hotararea judecatoreasca (solutionare) numarul 9923/p/2007, din data de 20.09.2007, sub litera procurorului Buruiana Vitu, se atesta faptul ca (citam din prezentul act judecatoresc): „Se dispune neinceperea urmaririi penale fata de Alexandru Constantin Tomic sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de articolul 291 Cod Penal, intrucat faptei penale mentionate ii lipseste un element constitutiv al laturii subiective, respectiv elementul intentional. In rezolutia emisa de Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta se puncteaza clar ancheta legii, care scoate la lumina adevarul in acuzatiile grave ce i se ataseaza fortat lui Alexandru Tomic. Administratorul povesteste calvarul prin care a fost nevoit sa treaca (obligat fiind de imprejurari) in tot acest timp.

Cele 100 de pagini stranse de catre procurori in acest dosar au dovedit insa realitatea: Alexandru Tomic a fost achitat si pe buna dreptate, avand in vedere aberatiile nefondate puse in carca lui Tomic. Au fost verificate inclusiv probele grafologice, de altfel primordiale in solutionarea acestui dosar.
 

Hartuire nefondata
Declaratiile celor racolati mai scot la iveala faptul ca, vreme de mai bine de un an, Dumitru Ghita a saturat cu afirmatii mincinoase mai multi clienti ai salii „Bingo Cristal“. Astfel, societatea administrata de Alexandru Tomic a suferit importante pierderi, pe baza aberatiilor invocate de Dumitru Ghita. Prin diferite povesti, clientii „Bingo Cristal“ au renuntat la serviciile unitatii, indreptandu-se catre promisiunile false ale patronului „Bingo Star“. Pentru prejudiciul creat atat firmei, cat si imaginii personale, Alexandru Timic isi va cere dreptatea in instanta si „nu pe la usile altora, incercand sa induca in eroare clientii doar pentru a-i atrage de la mine“, dupa cum declara. Daunele, in valoare de 50.000 de euro vor fi donate in prezenta presei si a clientilor ce au fost mintiti de-a lungul acestui an, unui camin de batrani. Alexandru Timic spune ca „nu de bani am nevoi, ci de dreptate. Oamenii trebuie sa se convinga, nu pe vorbe ci pe hartii, daca sunt sau nu un om corect. Intreaga suma de bani pe care o cer pentru noroiul ce a fost aruncat pe mine si pe firma pe care o conduc, va fi donata in prezenta oricui vrea, unui camin de batrani“, declara Alexandru Timic.
 

Pe listele cu morti – si Dumitru Ghita
In anul 2004, alegerile privind Primaria Constanta i-au adus pe unii in stadiul S.F.  Pe listele „suporterilor“ candidatului independent, Doru Malureanu, apar oameni fie morti, fie pe cale sa se nasca. In randurile acestor „anomalii“ apare si numele actualului patron al „Bingo Star“, Dumitru Ghita. Din istoricul acelor intamplari reiese faptul ca insusi Dumitru Ghita este fondatorul acelei liste, in care Arion Nicolae (Dumnezeu sa-ierte!) este sustinator, cu toate ca la ora aceea individul era decedat inca din luna decembrie a anului 2003. De asemenea, pe lista mai figureaza si o persoana ca fiind nascuta din data de 13 octombrie 2004, fiind, spunem noi, extrem de precoce, daca, inainte de a se naste, are si act de identitate, seria KT nr.069222. Ne intrebam daca nu cumva singurul viu din acea lista „neagra“ a electoratului este chiar Dumitru Ghita. Avand in vedere ca acest om se complace in astfel de actiuni, cata credibilitate putem acorda jocului Bingo controlat de el? Cum putem avea incredere in societatea unui om care recurge la astfel de fapte doar pentru bani, pentru ca succesul sa fie de partea lui? In alta ordine de idei, primul pas a fost facut. Magistratii constanteni au inlaturat orice dubiu privind corectitudinea lui Alexandru Tomic. Speram ca urmarea sa fie acceptata si, mai mult de atat, sa fie intregita de urmatoarele actiuni de control si verificare, atat ale autoritatilor locale, cat si ale celor responsabile de la Bucuresti.

Lian VACARENCU

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: