Independentul® de Constanta

Constanta – cosmopolita, controversata, iubita, injurata…

Opt dintr-o lovitura

Posted by admin® pe August 23, 2007

Un grav accident de circulatie s-a produs in noaptea de marti spre miercuri in afara localitatii Tataru pe Drumul Comunal 10. Nelu Burdiman, in varsta de 19 ani, aflat la volanul autoturismului „Dacia 1310“, inmatriculata CT 04 WEG, a pierdut controlul directiei si a intrat in coliziune frontala cu un atelaj hipo, la manevrele caruia se afla Vasile Marcel, si care circula regulamentar din directie opusa. Cauza producerii acestui accident? „Lipsa experientei si neindemanarea la volan“, informeaza Marius Ghita, inspector in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Constanta Cercetarile au scos la iveala faptul ca tanarul aflat la volanul autoturismului nu poseda permis de conducere pentru niciun fel de categorie auto. In urma accidentului produs, Nelu Burdiman a trimis la terapie intensiva trei surori in varsta de 11, 13 si, respectiv, 15 ani. Mariana Onu, de 11 ani, din comuna Comana, sat Tataru, a fost internata in coma de gradul IV, sansele de supravietuire fiind minime.

                    

Au fost spitalizate alte cinci persoane, aflate la momentul producerii accidentului in caruta cu pricina. Ceea ce este total iesit din comun este faptul ca, cu trei ore inainte de producerea accidentului, acelasi Nelu Burdiman a fost retinut de Politia Rutiera conducand pe drum public fara a poseda permis de conducere, in zona Negru Voda, pe D.N. 39. Pentru fapta comisa, oamenii legii au dispus deschiderea unui dosar de urmarire penala pe numele individului. Dupa consumarea acestui fapt, barbatul a fost lasat sa plece acasa… pe jos. Insa, dupa numai trei ore, acesta a recidivat, producand teribilul accident.
 

Politia informeaza
Zilnic, pe arterele judetului nostru rutieristii depisteaza cel putin opt persoane aflate la volanul masinii fara a avea acest drept. In cauza indivizilor le sunt incheiate dosare penale pentru conducerea unui autoturism pe drum public fara permis de conducere. Marius Ghita, inspector in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Constanta informeaza faptul ca „echipele Politiei Rutiere sunt mereu la datorie. In aceste cazuri, agentii intrunesc actele ce se dispun. De cele mai multe ori, persoanele depistate pe o astfel de pozitie sunt tinerii, teribilismul oferindu-le doza necesara pentru a face asa ceva“.
Lian VACARENCU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: