Independentul® de Constanta

Constanta – cosmopolita, controversata, iubita, injurata…

Jandarmeria Constanta face angajari

Posted by admin® pe august 23, 2007

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Constanta, cu sediul in municipiul Constanta, str. Mircea cel Batran nr. 108, selectioneaza candidati in vederea participarii la concurs pentru ocuparea a doua posturi de subofiteri (conducatori auto) si douazeci posturi de subofiteri operativi. Persoanele care se vor prezenta pentru inscriere la concurs trebuie sa aiba asupra lor, in original si in xerocopie, diploma de bacalaureat, iar pentru posturile de conducator auto si permisul de conducere. Perioada de selectionare este cuprinsa intre 22 august 2007 – 31 august 2007, data pana la care se pot primi cererile de participare la concurs. Dosarele cu documentele de participare la concurs se vor depune pana la data de 06 septembrie 2007. Pentru ocuparea functiilor mentionate, concursul se va desfasura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta, in perioada 02 – 04 octombrie 2007. 

                     

Tematica si bibliografia de concurs  vor fi inmanate candidatilor de catre compartimentul resurse umane al I.J.J. Constanta, pe baza de semnatura. Pentru functiile de subofiteri – conducatori auto, candidatii vor sustine o proba practica de evaluare a aptitudinilor cu relevanta directa pentru performanta pe post, in ziua de 03 octombrie 2007, prezenta avand loc la ora 8,00 la  sediul unitatii. In afara acesteia va avea loc un test scris in ziua de 4 octombrie 2007, de la aceeasi ora 8,00. Probele pentru functiile de subofiteri operativi vor consta in evaluarea performantelor fizice, conform probelor si baremelor specifice, in zilele de 02.10.2007 si 03.10.2007 de la ora 8,00, si un test scris care va fi sustinut in ziua de 04 septembrie 2007.
 

Conditii permisive de participare
Candidatii trebuie sa indeplineasca, cumulativ, o serie de conditii pentru a putea participa la concurs. Astfel, acestia trebuie sa aiba cetatenia romana si domiciliul in Romania, sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat, sa indeplineasca cerintele postului scos la concurs, sa cunoasca limba romana scris si vorbit, sa aiba capacitate deplina de exercitiu, sa fie declarati apt medical fizic si psihic. De asemenea, acestia trebuie sa aiba un comportament corespunzator cerintelor de conduita admise si practicate in societate, sa nu aiba antecedente penale sau sa nu fie in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savarsirea de infractiuni, sa aiba inaltimea minima de 1,75 m, iar persoanele care solicita inscrierea pentru functiile de conducatori auto, trebuie sa posede permis de conducere valabil, pentru categoria B si minim una din categoriile C sau D. Candidatii care au grade militare in rezerva pot fi recrutate numai in situatiile in care prin incadrare nu dobandesc grade militare mai mici decat cele avute in rezerva. Pentru detalii suplimentare si inscrieri, candidatii se pot adresa Serviciului Resurse Umane si Pregatire Personal al I.J.J. Constanta, situat pe strada Mircea cel Batran nr. 108, telefoane: 0241/618969 – interioare 24557 sau 24537.

Adrian GEORGESCU

Reclame

6 răspunsuri to “Jandarmeria Constanta face angajari”

 1. Mogos Nicocae-Daniel said

  Buna ziua.M-ar interesa sa stiu ce trebuie sa fac ca sa pot lua parte la aceasta angajare si cand s-ar da probe. Multumesc.

 2. Nicoi Madalin-Gabriel said

  as dori sa stiu daca mai sunt posturi scoase la concurs.multumesc

 3. Norocel Mihai said

  as dori sa stiu daca se mai scot locuri la concurs

 4. poting george said

  as dori sa stiu si eu daca sunt posturi pentru angajare.eu acum sunt angajat la mnap()maria militara)va multumesc

 5. Bestoiu Nicoleta -Elena said

  Buna seara m-ar interesa cand se fac angajari? As dori si eu din toata inima sa lucrez ca sa-mi termin facultatea ultimul an

 6. Tofan Claudiu said

  as vrea sa stiu si eu cand se fac angajari in jandarmeria mobila si cate locuri sunt.ms

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: